FMWG&Hipocrat Halloween Beauty Party



Hello Beauties,

      In seara asta ma simt cat de cat in stare sa scriu cate ceva, dupa toata nebunia, tristetea, furia si multe alte sentimente traite in ultimele zile.
      Cred ca deja ati vazut pe paginile noastre de Fb si pe Insta,poze de la evenimentul organizat de Mona. Ea stie ea mereu sa ne rasfete, si sa ne faca sa ne simtim frumoase si sambata ne-a invitat la Centrul de Estetica Hipocrat.


      Asa ca dis de dimineata ne-am gatit de Halloween si am plecat la Party. Era soare si frumos afara, dar un frig si un vant de ziceai ca suntem in mijlocul iernii. Fetele dragute de la clinica ne-au asteptat cu cafea calda si faimoasa prajitura care nu ingrasa oferita de Restaurantu Cocosul Rosu, care a fost absolut delicioasa.





      Dupa ce ne-am incalzit putin si ne-am adunat toate, bineinteles ca acolo m-am intalnit si cu fetele mele dragi cu care merg mereu la evenimente, Teo, Alina, Ella si Ira, am plecat sa facem turul clinicii, unde  fetele ne-au prezentat aparatele si ne-au explicat ce minunatii face fiecare in parte.




     Apoi am mers la evaluari avansate gratuite pentru ten si corp, iar cine nu a dorit sa mearga atunci in cadrul evenimentului, si-a putut face o programare pentru o alta zi.
       Bineinteles ca nu puteau lipsii tombolele cu premii oferite de  parteneri, care au constat tot in tratamente pentru ten si corp.


       Apoi am coborat la Salina Hipocrat, cu totii stim efectele benefice pe care le are asupra organismului uman si, in special, asupra aparatului respirator. Aerul bogat in saruri minerale, contribuie la eliminarea secretiilor sinusale si ale cailor respiratorii, oprind dezvoltarea altor infectii, efectele curative persistand timp indelugat.



     Multumesc Mona si partenerilor Evenimentului  Restaurant Cocosu RosuBeauty Free,iclara.ro/Centrul de Estetica Hipocrat, pentru timpul minunat petrecut la Clinica.






     Mai multe poze de la eveniment puteti vedea aici, si ii multumim si lui Mihai Mitrea pentru foto.



     Sambata viitoare Mona ne rasfata cu alt eveniment frumos,asa ca stati aproape sa vedeti despre ce este vorba.
     Va pup si va doresc o seara frumoasa. Maine reluam colaborarea Marathon.


Etichete: , , , , , , , ,