Review Prodigy Gel Duo by Golden Rose Romania



Hello Beauties,


     Astazi vreau sa va vorbesc despre PRODIGY GEL COLOR-Limited Edition. Una din noutatile de toamna lansate la Cosmetic Beauty and Hair de Golden Rose Romania.
    Am reusit in sfarsit sa-i testez rezistenta si mi-am facut o parere asa ca vreau sa o impartasesc cu voi.


sursa foto
     
Descrierea producatorului:

Lac de unghii cu aspect de gel PRODIGY. Setul contine 2 produse. Lacul de unghii colorat PRODIGY GEL COLOR creaza aspectul de "unghii cu gel"  si confera o stralucire perfecta. Rezista pana la 7 zile si se usuca la lumina naturala, fara a folosi o lampa UV. Se aplica si se indeparteaza usor, cu un dizolvant de unghii normal. Lacul protector PRODIGY GEL TOP COAT sigileaza si in acelasi timp confera luciu si rezistenta. Mod de aplicare: 1.Aplicati 2 straturi de PRODIGY GEL COLOR si lasati sa se usuce timp de 2 minute. 2.Aplicati un strat de PRODIGY GEL TOP COAT si lasati sa se usuce in lumina naturala.

    Parerea mea:

Am respectat intocmai indicatiile date de producator. Am aplicat o baza,apoi doua straturi din PRODIGY GEL COLOR, am asteptat sa se usuce, fiind ceva mai cremos mi s-a parut ca s-a uscat putin mai greu Gelul, dar nu a avut un timp de uscare exagerat de mare, apoi am sigilat cu  PRODIGY GEL TOP COAT, cu care am avut o surpriza, s-a uscat mult mai repede decat ma asteptam.
In ceea ce priveste rezistenta, eu l-am tinut 6 zile nu 7, dar cu siguranta ar fi rezistat si a saptea cu brio. Nu s-a tocit, nu s-a ciobit, si are un luciu superb de Gel.
Inca un plus din partea mea, fiind o oja rosie, am avut multe experiente nefericite cu alte brand-uri, la indepartare nu mi-a patat unghiile absolut deloc. S-a curatat cu acelasi dizolvant cu care curat orice oja, fara a fi nevoie sa insist.






Eu am avut asa cum v-am spus o nuanta de rosu #19, pe site il gasiti in 23 de variante de culoare. Cutia contine cele doua sticlute.PRODIGY GEL COLOR si PRODIGY GEL TOP COAT. Fiecare sticluta are 10,7 ml, sunt prevazute cu perie lata care faciliteaza aplicarea, din doua miscari ati acoperit toata unghia.




sursa foto
     
sursa foto
     
                            Si bonus :))))) asa de final si un model stampilat.
                         Inca un plus Gelul Top Coat nu mi-a intins modelele.



      Cum vi se pare? V-am starnit curiozitatea asupra noului Gel? Eu zic ca merita sa-l incercati. Il gasiti pe www.cosmania.ro,la pretul de 35 ron. Daca deja l-ati incercat,sau nu, va astept cu impresii. Eu vi-l recomand cu drag,si multumesc Golden Rose Romania.
    Nu uitati de Giveaway-ul activ pe pagina de Fb. Va pup si va multumesc pentru vizita.
       


Etichete: , , , , ,