Cum a fost la #FMWG5yearsHello Beauties,

     Vineri seara am petrecut cateva ore la o petrecere  aniverasara a blogului Monei-From Mona with Gloss. Cred ca ati vazut deja prin blogosfera ca toata lumea astepta cu nerabdare seara de vineri sa mergem La Bordei sa o serbam pe Mona.      Nici eu nu puteam lipsi, asa ca impreuna cu Lory si Ella, la ceas de seara ne-am infiintat la petrecere,La Bordei
     Acolo fiind mai harnicute Alina si Andrea,care au ajuns mai devreme se rasfatau deja pe la cornerele de unghiute.     Asa cum stie Mona sa ne rasfete,si de data aceasta a avut multe surprize pregatite pentru noi.Ne-am delectat cu cornere de beauty si hair-style.

     Corner hairstyling cu Robert Both Studio - unde fetele au putut incerca noi coafuri si stiluri
    Corner Ink Nails Studio - Noul trend in materie de unghii pe care l-am incercat si eu,evident nu puteam rata asa ceva.


                                    Corner de skincare si make-up The Body Shop


                                               Corner de make-up Yves Rocher


                                               Corner skincare Secom Romania                                                 Corner de make-up Flormar


                                       Corner de mini manichiuri CND Vinylux,unde Andrea era deja pe scaun cand am ajuns noi,se rasfata cu o noua manichiura.
    Blogul Monei implinind 5 ani si tematica petrecerii pe care ea ne-a propus-o a fost 5, asadar si eu m-am conformat si mi-am colorat unghiutele in 5 culori, dar asa cum am spus deja nu puteam rata noul trend Ink Nails Studio si mi-am printat si eu o unghiuta cu un print cu bufnite.Mi-a placut tare mult procedeul.                                 Unghiutele noastre dichisite pentru petrecere.

     Am avut o prezentare de moda marca OneBeatFashion si Workshop-urile din cele 5 cornere.


     Ne-am simtit tare bine,am trecut pe la toate cornerele si am ascultat sfaturile specialistilor.
    Bineinteles ca Mona ne-a facut si ea cadouri la plecare si multumesc si eu sponsorilor si partenerilor evenimentului:The Body Shop RomaniaYves Rocher Romania,Secom RomaniaL'Oréal ParisMaybelline RomaniaFlormarRobert BOTH Studio, Ink Nails StudioOneBeat FashionElmiplantB.U. Romania,Centrul de Estetica HipocratGWS Organic Beauty Center&SPA,Remington Romania style.ro, CND Vinylux TopLine EuropaKashmir Hair System RomaniaBeauty Free.


    Draga mea inca odata multumesc pentru invitatie,m-am simtit foarte bine,a fost o seara minunata, iti doresc sa ramai mereu asa vesela si optimista si  mult succes in tot ce faci.Etichete: , , , , , , ,