Review Masca PeelOff Narsya Beauty

  

Hello Beauties,

      Va aratam in aceasta postare,cateva produse noi,si v-am promis ca revin cu pareri despre produsele testate si iata ca ma tin de cuvant.
      Astazi va spun cateva vorbe despre Masca Pelloff-NARSYA BEAUTY Masca peel-off antirid cu coenzima Q10.


      NARSYA BEAUTY Masca peel-off antirid cu coenzima Q10   Pentru ten matur. Curata porii in profunzime, exfoliaza celulele moarte, lasa pielea moale si matasoasa. Incetineste imbatranirea prematura a pielii. Concentratia mare de coenzima Q10 scade intensitatea ridurilor si rejuveneaza pielea. Pigmentii de aur si componentele active asigura o ingrijire optima a tenului matur. D-panthenol hidrateaza profund, mentine umiditatea in piele. Alantoina si glicerina calmeaza si inmoaie tenul. Extractul de bumbac protejeaza impotriva actiunii factorlor nocivi din mediu, improspateaza, confera fermitate. Mod de utilizare: aplicati un strat uniform pe pielea fetei si a gatului, ocolind ochii si buzele. Lasati pentru 20-30 minute pana la uscarea completa. Scoate masca incepand cu zona obrajilor. Utilizati de 1-2 ori pe saptamana. 
      O gasiti aici la pretul de 18 Ron sau in magazinul fizic din Mega Mall.




       Eu am folosit-o doar odata pe saptamana,am aplicat-o pe pielea curata si uscata,am lasat-o sa actioneze 30 de minute,apoi am desprins-o de pe fata exact ca in instructiuni.Pielea a ramas neteda si luminoasa,un ten minunat.
      Sunt foarte multumita si v-o recomand cu drag.



A folosit-o cineva? V-a placut? Va pup va  doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri despre masca PellOff incercata de mine.



Etichete: , ,