NOTD-Unghiute de toamna+ 12 oje in culori tomnatice



Hello Beauties,

      Incet incet,incerc sa realizez ca intr-adevar a venit toamna.Desi nu prea vreau sa accept asta este.Tot asta se va intampla si cu unghiutele mele.Am renuntat la culorile vii de vara,inlocuindu-le cu cele cuminti si tomnatice.
     Prima manichiura de toamna este intr-o culoare auriu-aramie,superba,perfecta pentru toamna.




     Am folosit baza Eveline 8in1,oja Wjcon Burlesque #02,modelele sunt stampilate de pe placutele  BPL-026 si BPL-024,cu oje Konad,Laura Clauvi si MdU,apoi am sigilat modelele cu Top Coat Gel Farmec.








                        Am facut si o selectie de 12 oje in culori de toamna.





1.Kiko Power Pro Nail Laquer #82-un mov-visiniu cel putin asa o vad eu, este o oja nou achizitionata din vacanta de la Venetia,o oja superba cu o consistenta cremoasa si un luciu deosebit,are nevoie de un singur strat pentru o acoperire buna si o veti vedea la colaborarea de sambata.
2.Flormar Satin Matte #GS06-Havana-un maro -havan asa se si numeste,este oja perfecta pentru toamna cu un finish satinat mat si cu fine irizatii aurii,plina si cremoasa care necesita tot un singur strat pentru a fi opaca.Nu stiu daca aveti vreo oja din colectia asta,dar sunt toate superbe,mai am alba,mov,gri,le iubesc pe toate.
3.Deborah Lippmann-Running On Faith-un gri-verde superb,este cumparata de pe un blog sale din USA,ca si textura se aseamana cu cea prezentata inainte,are un finish satinat mat cu irizatii verzi,argintii,este putin mai subtire ca si textura si am avut nevoie de doua straturi pentru o acoperire buna.
4.Golden Rose #105-frumoasa marsala,am asteptat toamna sa o pot folosii din nou.O oja cremoasa cu o acoperire perfecta din doua stauri,o rezistenta buna si un luciu frumos.
5.Sally Hansen #833-Loden Green-un olive superb pentru aceasta perioada,o oja cremoasa si cu finish lucios si frumos.
6.Flormar #FC29-Mystic Getaway-o oja cu o nuanta mistica intr-adevar nu stiu cum sa-i zic,mov-maroniu este mai mult decat frumoasa,face parte din colectia nou lansata de Flormar,are aspect de oja semipermanenta,necesita un singur strat si are un luciu superb
7.O.P.I.-Amore at the Grand Canal-eu nu prea port rosu de obicei,dar acesta este unu frumos si elegant.Face parte din colectia nou lansata de O.P.I.-Venice.Despre ojele O.P.I.,nu cred ca trebuie sa va spun multe le stiti toate de ce sunt in stare :))))).Este perfecta si pentru Craciun.
8.Sally Hansen #674 Jungle Gem-un teal-green superb este din aceeasi gama cu oja Sally prezentata la numarul 5.
9.D'Donna #38-este un rosu-visiniu,un glitter matt,putin texturat,foarte placut la aplicare,a necesitat un singur strat pentru o acoperire perfecta.Oja este primita de la Andrea Manases nu stiu de unde a achizitionat-o.Este perfecta si pentru perioada sarbatorilor.
10.Wjcon #02-un auriu-aramiu care se potriveste perfect cu frunzele de toamna,face parte din editia limitata Burlesque,are si ea niste irizatii aurii si un finish lucios,cu o acoperire opaca din doua straturi.
11.Zoya-Payton-cred ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, sunt sigura ca ati vazut-o de multe ori pana acum,o visina putreda, superba nuanta.
12.Golden Rose #207-un verde kaki cu un finish matt satinat superb,foarte cremoasa si cu rezistenta mare.O culoare de asemenea perfecta pentru toamna.



      Cam acestea au fost alegerile mele pentru toamna,sper sa va placa.Doua astfel de postari gasiti si la doua bloggerite dragi mie Ella si Ira, sa treceti si pe la ele sa vedeti ce alegeri au facut pentru aceasta toamna.
      Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.





Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,