Saturday morning tea party by #FMWGTEAPARTY



Hello Beauties,

     Am avut un weekend minunat.Imi place sa ma trezesc foarte tarziu in weekend-uri,dar in aceasta sambata stiind ca ma intalnesc cu fetele mele dragi mi-am schimbat putin programul.
    Draga noastra Mona- From Mona With Gloss,ne-a facut o bucurie si ne-a adunat din nou bloggerite si cititoare ale blogului ei,sa petrecem o dimineata de sambata,intr-o locatie minunata Jasmine Tea& Art Gallery.Acestia ne-au rasfatat cu briose,fursecuri,ceai,cafea.





    In timp ce noi ne delectam cu tratatiile minunate si impartaseam impresii de beauty,Mona a inceput cu surprizele.A avut un blog sale-free,de unde fiecare ne-am luat cate un lucrusor care ne-a placut si un blog sale cu preturi foarte mici incepand de la 4 lei.Eu bineinteles ca am luat o oja mov.





      M-am revazut cu dragele mele Teo,Ella,Alina,Stella si le-am cunoscut pe Andrea si Monica,ne-am simtit tare bine si nu ne mai lasam plecate.






     Asa cum ne-a obisnuit Mona la petrecerile organizate de ea,a avut tombole din partea sponsorilor B.U.Romania,Elmiplant,Secom Romania.Am fost si eu norocoasa si din partea Secom am castigat la tombola Uleiul de Maracuja pe care abea astept sa-l incerc.




      Eu am mai primit un cadou de la Anne-Lola's Box,din partea Nivea,dar si unul personalizat din partea ei pentru ziua mea.Multumesc din suflet Anne,ai stiut cu ce sa ma bucuri.




      Cam asta a fost #FMWGTEAPARTY,la plecare am mai primit mostre din partea Elmiplant si Secom.






      Multumesc tare mult Mona pentru invitatie,a fost o atmosfera tare faina si sper sa mai repet aceasta experienta.



Etichete: , , ,