Noutati in teste DM,Douglas,Flormar,Cosmetica Verde



Hello Beauties,


      Cum v-a fost saptamana fete dragi? Cu canicula cum va descurcati? Pe mine m-a epuizat :)))).
      Eu am terminat aceasta bucatica bine meritata de vacanta,si o astept nerabdatoare pe cealalalta :)).
      In seara asta vreau sa va arat cateva produse noi de care ma voi bucura in perioada urmatoare,si despre care va voi spune parerea mea curand.



      De cate ori am ocazia si intalnesc cate un DM,prin Mall-urile in care ma duc la hoinareala, intru si imi iau cateva produse.De data asta mi-am refacut stocul de 
           -Camouflaje anti-roseata de la Alverde(pe care il folosesc destul de des la machiaj)
          -o oja texturata aurie-Nicole by O.P.I.(este minunata pentru aceasta perioada) 
          -o pudra compacta Balea matifianta-cu acid salicilic,impotriva acneei.


      De la Douglas la sugestia Stellei,mereu ne recomanda cosmetice bune pe care ea le testeaza,am cumparat
          -sapunul pentru curatat periile de machiaj
          -o masca de par cu cheratina si ulei de migdale.



       Am primit de la Flormar o multime de bunatati:
             -un fard de ochi Fushion Baked
             -BB Spray Mousse Foundation,care este minunat pentru vara
             -Cream Powder
             -Ruj-Light Of Flowers
             -Oja Grafitti



       Si nu in ultimul rand de la Cosmetica Verde,un magazin care imi place tare mult si de unde am luat multe produse in ultimul timp:
            -O noua masca de par-BAIA BUNICII AGAFIA   Masca instant pentru regenerarea parului - hraneste, tonifica, confera stralucire si elasticitate
Masca reface instantaneu stralucirea naturala si elasticitatea parului. Hraneste cu generozitate, lasa parul matasos si catifelat. Extractul de ginseng contine vitamine si minerale, promoveaza cresterea si regenerarea firelor de par. Viorelele de Siberia contin saponine - detergent natural, ce curata parul delicat. Inul alb previne ruperea si despicarea firelor. Extractul de lichen de piatra tonifica pielea capului; Phyllodoce Caerulea creste proprietatile de protectie ale scalpului si parului. Plamanarica contine minerale, intareste radacinele parului. Contine extracte de: ginseng, plamanarica,  viorele de Siberia, lichen de piatra si Phyllodoce Caerulea; ulei de in alb.
Mod de utilizare: Aplicati pe toata lungimea parului ud proaspat spalat, lasati pentru 3-5 minute, clatiti cu apa. 
              -O masca PeelOffNARSYA BEAUTY Masca peel-off antirid cu coenzima Q10   Pentru ten matur. Curata porii in profunzime, exfoliaza celulele moarte, lasa pielea moale si matasoasa. Incetineste imbatranirea prematura a pielii. Concentratia mare de coenzima Q10 scade intensitatea ridurilor si rejuveneaza pielea. Pigmentii de aur si componentele active asigura o ingrijire optima a tenului matur. D-panthenol hidrateaza profund, mentine umiditatea in piele. Alantoina si glicerina calmeaza si inmoaie tenul. Extractul de bumbac protejeaza impotriva actiunii factorlor nocivi din mediu, improspateaza, confera fermitate. Mod de utilizare: aplicati un strat uniform pe pielea fetei si a gatului, ocolind ochii si buzele. Lasati pentru 20-30 minute pana la uscarea completa. Scoate masca incepand cu zona obrajilor. Utilizati de 1-2 ori pe saptamana. 
           -Si o noua oja Milani Holografica bleu,pe care abea acum am putut-o gasii si in aceasta nuanta.

      Asa cum va asteptati o sa ziceti ca am inceput cu ojele :)))),e de data asta nu. Am incercat masca PeelOff ,care este minunata doar atat va spun acum.
      Va pup si va doresc o saptamana si o luna August minunate.Daca ati incercat ceva din aceste produse va astept cu pareri.Va doresc multa racoare si curand voi da drumul unui nou Giveaway aniversar.





Etichete: , , , , , ,