NOTD-Safari,swatch&review produse Golden Rose



Hello Beauties,


      Astazi va spun cateva cuvinte despre produsele Golden Rose ,pe care le-am testat recent.




-Fondul de Ten Lichid Perfect Finish, este special creat pentru a oferi un aspect al pielii natural si neted. Textura sa usoara, fara grasimi, ofera o aplicare usora. Acesta oferă o atingere matasoasa, cu finisaj semi-mat și acoperire  perfecta, pe durata intregii zile. Formula sa fara parabeni, contine agenti de hidratare speciali, antioxidanti si vitamina E care iti protejeaza pielea. 



       Produsul este ambalat in flaconas de 34 de ml. prevazut cu pompita de dozare,are o textura usoara semi-mata,asa cum descrie si producatorul,cu o acoperire mica spre medie si este foarte purtabil acum vara.Pentru un machiaj usor este perfect.Daca vi se pare prea light,il puteti folosii ca baza de machiaj cu succes.Vi-l recomand cu drag.Il gasiti aici,la pretul de 29 ron,in 15 nuante potrivite culorii tenului vostru.




-Luciu de buze Color Sensation

Produs cu o formula unica ce ofera :
-Lac de Unghii Wow:Noua linie de lac de unghii de la Golden Rose. Ofera unghiilor strlucire si luciu de lunga durata. Gama contine 96 de nuante diverse. Foarte atractiv si util datorita ambalajului practic de doar 6 ml.Il gasiti aici,la pretul de 6 Ron.
 Eu le iubesc pentru ca sunt mititele asa cum imi plac mie.Au o acoperire destul de buna si timp de uscare la fel.


     Am facut o mani gradient stampilata pe care v-am aratat-o azi in preview Alb-Negru pe Fb.Am stampilat modele safari de pe placuta BPS 16.





    Va pup, va citesc cu drag parerile despre unghiutele mele colorate de canicula :)))),cod portocaliu-galben si.... mov :)))).
     Stiu ca si voua va plac produsele Golden Rose.Ati folosit ceva din colectiile noi?Toate produsele le gasiti pe http://www.cosmania.ro/
     Nu uitati de Giveaway!!!!!


Etichete: , , , , , , , ,