Review Golden Rose Express Dry + NOTD-Japanese Doll



Hello Beauties,

      Saptamana trecuta am primit de la Golden Rose Romania,cateva produse din colectiile noi.Bineinteles ca din toate bunatatile,am ales sa incep cu unul din frumoasele lacuri de unghii.Asadar azi vorbim despre oja cu uscare rapida Golden Rose Express Dry.



      Daca va doriti o manichiura rapida si frumoasa este tot ce va trebuie.Are o acoperire foarte buna,pensula semi-lata faciliteaza o aplicare perfecta,nu lasa dare,iar uscarea....chiar este Express Dry-60 sec.Are un finish lucios foarte frumos,sticluta este eleganta cu un capac auriu si are o cantitate de produs de 7 ml,exact atat cat imi place mie,doar stiti ca iubesc ojele mini.
       Prima oja pe care am incercat-o este oja Lila in nuanta 61.




      Si asa cum ma stiti,nu puteam lasa manichiura simpla,desi o zi am purtat-o asa :))))),e prea frumoasa culoarea,am facut un model Girly,care sper sa va placa.




       Am folosit modele de pe placuta Sugar Bubble SB022,si oje pentru stampilat Konad neagra si MdU Fuchsia-69 Tutti si Verde-38 Neon Green.






       Cat de curand va spun cate ceva si despre celelalte produse pe care le-am incercat.Va pup si va citesc cu drag comentariile despre manichiura mea Japanese Doll.
       Ati incercat ceva din noile produse? V-au placut? 
      Daca doriti sa achizitionati ceva le gasiti pe www.cosmania.ro
      Nu uitati sa dati un Like&Share paginilor de Fb Golden Rose Romania si  Cosmania, daca vreti sa fiti la curent cu toate noutatile lor.
      La Giveaway-ul,care inca este in desfasurare acum pe pagina blogului meu gasiti si doua produse GR.




Etichete: , , , , , , , , , , , , ,