NOTD-ILNP-Rehab



Hello Beauties,

      Desi sunt plecata in vacanta,nu v-am uitat si nu am plecat cu unghiutele neasortate :))).Nu am reusit sa fac postarea luni asa cum am promis,dar nici  nu am intarziat prea mult.
      Cu detalii despre locurile minunate si relaxante in care ma aflu,o sa revin cu o postare dupa ce ma voi intoarce acasa.
       Acum sa vorbim despre unghiutele mele decorate de vacanta.Asa cum ati vazut pe Fb in acel preview,am folosit ce-a doua oja ILNP,care are un nume predestinat pentru vacanta mea-Rehab:))))).Deci ...ne-am luat adidasii,ochelarii de soare :))) si am plecat la munte.




      Am folosit baza si top coat sally Hansen,oja pentru stampila MdU #65 Lime, modele de pe placutele BPL-011,BPL-022,si stamper-ul urias pe care il iubesc Creative-Shop.



      Ojele acestea Holo...dupa parerea mea sunt superbe doar in lumina soarelui,la lumina naturala sunt ca niste oje obisnuite.Intr-adevar daca reusesti sa pozezi acele sclipiri pe care le au,in lumina soarelui....sunt de vis.




       Aici aveti si un swatch cu frumoasa ILN-Rehab.



      Iar pentru pedi am folosit o nuanta Orchid superba NCLA #041 Laurel Canyon Lolita.


      Va pup si va las cu pozele,cand am timp mai dau o fuga si pe blogurile voastre sa vad ce ati mai postat.Pana atunci,va citesc cu drag comentariile despre unghiutele mele de vacanta.








Etichete: , , , , , , , , , , ,