Nail Art Marathon-10.Stamping DecalsHello Beauties,

      Si saptamana aceasta este tot randul Mădălinei, fata noastra talentata, sa ne propuna  de data aceasta o tehnica."Stamping Decals" avem saptamana aceasta,imi place tare mult aceasta tehnica,am mai facut cateva manichiuri cu ea pe care le puteti vedea aici.
      Am folosit o oja superba A England ca baza(este singura oja A England din colectia mea),pentru ca inspiratia mea din aceasta saptamana a fost  rochita pe care o poarta Stella-modniza noastra draga in aceasta postare. Ne inspira nu numai in stilul vestimentar,iata ca pentru mine a fost o inspiratie in creearea acestei manichiuri.                     Aceasta este superba rochita a Stellei care m-a inspirat.


                                            sursa foto:http://modniza-fashiondoctor.blogspot.ro/2015/07/little-black-floral-dress.html

      Pentru trandafirasi am folosit metoda Stamping Decals cu model de pe placuta BP 73 si i-am colorat cu setul de craciun China Glaze-Seasonal Sparkles format din:rosu-Poinsettia,verde-Holly-Day si glitter-Twinkle Lights,iar galbenul este GR Express Dry #14.
                                 Am facut si un mic tutorial cu aceasta tehnica.                                           Si aici un swatch cu minunata oja.      Sa le facem cate o vizita si fetelor care au participat azi la Stamping Decals.
 1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 2. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro
 3. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
 4. Madalina http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 5. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
 6. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
 7. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
 8. Teo - www.taitzel.com
 9. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 10. Claudia http://claudiaschoice88.blogspot.ro/
 11. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/      V-au placut unghiutele mele asortate cu rochita Sttelei? Iti multumesc Stella ca ai acceptat sa apari la mine pe blog si te iubesc . Va invit sa faceti o vizita si pe blogul Stellei,sa va vedeti aceasta minunata rochita si multe alte postari frumoase.      Va pup,va astept cu drag parereile si va doresc zile racoroase.
      Nu uitati si de Giveaway-ul care inca este in desfasurare pe pagina blogului.
      

Etichete: , , , , , , , , , , , ,