Review: Tea Tree Oil-Thursday Plantation


Hello Beauties,

Am primit de cateva saptamani uleiul 100% pur de arbore de ceai(Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation, un ambalaj de 10 ml,si recunosc ca am cam intarziat cu aceasta postare.




CARACTERISTICI SI BENEFICII
- Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
- Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
- Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se folosește un vaporizator).
- Acțiuni benefice in  infecții virale, bacteriene sau fungice.
- Il regăsim in componenta numeroaselor produse dermatocosmetice precum: șampoane anti-mătreața (Tea Tree Shampoo For Dandruff), creme recomandate in tratamentul acneei (Gama de anti-acnee de la Thursday Plantation), săpunuri (Tea Tree Organic Soap) si paste de dinți (Tea Tree Toothpaste) etc
- Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
- Are un miros plăcut, aromatic si fresh
- Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE
- Exclusiv pentru uz extern.
- Se aplica direct pe tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături sau înțepături de insecte sau se diluează cu ajutorul unui ulei vegetal, ulei de măsline sau ulei de cocos.


SE POATE FOLOSI PENTRU:
Acnee: 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai ( TEA TREE OIL – TTO ) pe zonele infectate de doua ori pe zi. Puteți sa adăugați ulei in demachiant.
Eczema: convingeți-va ca pielea este uscata, curata si aplicați ulei din arbore de ceai pe zona infectata.
Cap, scalp: Curățarea parului si foliculilor acestuia: se adaugă 5-10 picături 
de ulei de arbore de ceai într-o cantitate de șampon, necesara pentru o singura spălare, precum si in balsamul pentru par, folosiți-l pana la însănătoșire.
Parul uscat: lăsați șamponul si balsamul de par cu ulei pur de arbore de ceai timp de 9-10 minute si apoi clătiți bine. Repetați o data sau de doua ori pe săptămâna. Se adaugă 3 picături de ulei la un pahar de apa fierbinte si stropiți pieptenele si periile cu soluție de arbore de ceai.
Dermatite: masați cu 100% ulei pur din arbore de ceai in amestec de 1 la 10 parți cu orice alt ulei.
Dinții, gingivita, hemoragia gingiei: picurați 3-5 picături de ulei  intr-un pahar cu apa calda si clătiți de doua ori pe zi; pentru ștergerea gingiilor, folosiți ulei pur de arbore de ceai.
 Infecție de urechi: se adaugă in urechi 1-2 picături de amestec cald de  ulei 100% pur de arbore de cea cu  orice alt ulei vegetal in proporție de 1 la 10.
Carii:  adăugați 2 picături de 100% ulei pur de arbore de ceai pe periuța de dinți când curățați dinții. 
Clătiți gura de 3 ori pe zi cu apa in care adăugați 5 picături de Tea Tree Oil.
Spălaturi vaginale- Igiena personala: se dizolva 7-10 picături de 100% ulei pur din arbore de ceai in 0,5 litri apa calda. O răciți si apoi faceți spălaturi.
Dureri de dinți: clătiți gura cu apa cu ulei 100% pur din arbore de ceai; pe locul dureros, aplicați o compresa  cu Tea Tree Oil.
Mătreața: se adaugă 5-10 picături de ulei de arbore de ceai într-o cantitate de șampon, necesara pentru o singura spălare, precum si in balsamul pentru par, folosiți-l pana la însănătoșire.Păstrați câteva minute șamponul pe par, apoi clătiți.
Negi: se aplica direct si treptat pe neg cate 3-5 picături de 100% ulei pur din arbore de ceai pana când acesta se îmbiba complet. Folosiți-e pana când negul cade si dispare complet.S-ar putea sa fie necesare chiar câteva săptămâni.
Epilare in zona inghinala:  aplicați după epilare un amestec de 100% ulei pur din arbore de ceai cu oricare ulei in proporție de 1 la 4.Repetați de 2 ori pe zi. Roșeața si inflamația vor dispare.
Curățarea pielii:  uleiul 100% pur din arbore de ceai este cunoscut ca pătrunde in straturile cele mai profunde ale pielii. Se dizolva 1-2 picături de ulei de arbore de ceai  in cantitatea de crema pe care o utilizați o singura data sau in loțiunea cu care va dați  pentru hidratare si înmuia pielea.
Dureri de urechi: se încălzește ulei de măsline cu ulei 100% pur de arbore de ceai in proporție de 2 la 1. Adăugați 1-2 picături in ureche. Se repeta pana când durerea dispare.
Dureri de gat, laringita: se dizolva 4-5 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai in apa calda si clătiți de 2-3 ori pe zi.
Tuse, răceala, guturai: se adaugă 9-10 picături de 100% pur de arbore de ceai in inhalator si se fac inhalații înainte de somn
Leziune in nas:  se amesteca de ulei 100% pur de arbore de ceai cu ulei de măsline in raport de 1 la 5. Înmuiați un tampon de vata in amestec si masați cu atenție regiunea.
Ulcior: se adaugă 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai intr-un pahar cu apa calda. Țineți fata 5 minute deasupra aburului.
Herpes, răceala si buze crăpate: adăugați 3-4 picături de ulei 100% de arbore de ceai într-o cana cu apa calda. Se tamponează zona afectata cu vata, înmuiata in uleiuri, de doua ori pe zi.
După bărbierit sau epilat: se utilizează uleiul 100% pur de arbore de ceai ca un antiseptic foarte eficient in amestec cu orice ulei in proporție de 1 la 4
Arsuri pe corp: se clătește bine zona arsa cu apa foarte rece timp de 1-3 minute si se aplica câteva picături de ulei 100% pur de arbore de ceai pe zona arsa pentru evita infectarea pielii Se repeta procesul timp de doua ori pe zi pana când se vindeca.
Bronșita:  se șterge zona pieptului cu 4-5 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai, aplicați un prosop fierbinte pe piept ( poate avea in interior încălzitor) timp de  1-2 ore.
Înțepături insecte: masați zona  afectata cu ulei 100% pur de arbore de ceai. 
In cazul in care zona înțepata este foarte mare, se amesteca de ulei din arbore de ceai cu 1:5 parți din oricare alt ulei.
 Răni de decubit: se aplica o cantități minima de ulei 100% pur de arbore de ceai si se pot vindeca. Se poate amesteca de uleiul pur din arbore de ceai cu ulei de măsline sau alt ulei vegetal in proporție de 1 la 5.
 Tratarea bebelușilor. Se utilizează o cantitate mica de ulei 100% din arbore 
de ceai împreuna cu alt ulei vegetal in proporție de 1 la 10 pentru îngrijirea pielii copilului.
Spălarea scutecelor: in 4 litri de apa foarte calda se dizolva 20-22 de picături de ulei 100% pur din arbore de ceai. Se țin scutecele la înmuiat pentru o noapte pentru dezinfectare.
Cojite pe de scalp: aplicați pe pielea scalpului, apoi faceți un amestec de 100% ulei pur din arbore de ceai cu un alt ulei vegetal in proporție de 1 la 10. Se lasă sa acționeze timp de 4-5 minute, apoi spălați-l.
 Pecingine: se amesteca ulei 100% pur din arbore de ceai cu alt ulei vegetal in proporție de 1: 10 parți. Încălziți amestecul si se aplica in zona dureroasa de 2 - 3 ori pe zi pana la vindecare. Adăugați 10 picături de ulei într-o băita fierbinte pentru terapie termica.
Reumatism: se amesteca orice ulei vegetal încălzit in cantitate egale cu ulei 100% pur de arbore din arbore de ceai si masează  zona pana la absorbția completa.
Plăgi trofice:  se aplica ulei 100% pur de arbore de ceai direct pe rana de 2-3 ori pe zi.
Bășici si calozități: masați zona afectata cu ulei din arbore de ceai. Se poate adaugă in apa cald pentru in baia de picioare, 5-6 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai.
Tălpi si picioare:  Entorse si traume sportive: se masează cu ulei 100% pur din arbore de ceai pe tălpi.
Gospodărie. Se utilizează de regula in camere unde se acumulează cantitate mare de microbi si viruși. Uleiul 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation este un antiseptic foarte puternic si nu provoacă reacții nedorite, precum produsele sintetice de curățare care pot provoca reacții alergice. 
Baia:  10 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai in cada cu apa calda. Pielea se va simți o prospețime plăcută. Se utilizează timp de 17-20 de minute.
Umezirea aerului: adăugați 10 picături de ulei in instalația pentru umezirea aerului pentru purificarea aerului si îndepărtarea mirosului neplăcut.



CUM ȘI PENTRU CE L-AM FOLOSIT EU?

1.Pentru acnee. Am folosit-o de 2 ori pe zi:dimineața sau seara,dar de cele mai multe ori doar seara. Am aplicat 2-3 picături direct pe zonele afectate de acnee, nediluat. Prima senzație este de răcorire.Tenul nu este încărcat, ramane puțin uleios și apoi simți tenul proaspăt ca după folosirea a unei măști răcoritoare. Mirosul este foarte puternic,mentolat așa,cum am mai spus și de ierburi aromate. Coșurile nu s-au uscat imediat, ci treptat. După 2 săptămâni de utilizare, coșurile au dispărut, și sunt foarte mulțumită de acest produs. In instrucțiuni, am citit că se poate utiliza diluat în demachiant sau în orice altă cremă pe care o utilizați în mod frecvent.Pentru ten sensibil, este recomandat să o folosiți diluat, căci poate crea reacții alergice. 

2. Ulcior: se adaugă 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai intr-un pahar cu apa calda. Țineți fata 5 minute deasupra aburului. Soțul meu l-a folosit,poate trebuia s-o facă de doua ori pe zi,pentru că nu se vede o ameliorare majoră,s-au mai retras puțin,oricum el inca il folosește.



3.Unghii: l-am folosit exact ca pe un ulei de cuticule.


       Una peste alta mi-a placut acest produs,pentru acneea mea a fost minunat,cred ca este bun in perioadele reci pentru răceli,si evident asa cum ați citit pentru multe altele.Eu zic că nu strică sa-l aveți în casa.
      Il puteți comanda aici,unde desigur găsiți multe alte produse minunate.
       Ati folosit acest produs?Va tenteaza?Va pup si va astept cu drag comentariile si impresiile despre acest produs.


            

Etichete: