Povestea mea Soufeel



Hello Beauties,


        Astazi nu va arat unghiute,am o postare speciala,cu o bijuterie speciala,multe fotografii si o poveste frumoasa.Povestea mea Soufeel. 




        Am iubit-o din prima clipa de cum am desfacut pachetelul.Bratarile Pandora mi-au placut intotdeauna,dar acest brand este o alternativa de nerefuzat. 


        Comanda mea ajuns in aproximativ trei saptamani,la posta vamala.De pe site va puteti alege o multime de variante de bratari,inclusiv marimea ei,charmuri grupate pe categorii,inele,lanturi cu pandantive din argint 925.Transportul este gratuit la comenzi de peste 50$ de oriunde ati comanda,iar la comenzi de 99$ primiti bratara gratis.Exista si perioada de returnare a produselor,in caz ca nu sunteti multumiti de ele,de 365 de zile.



        Pachetelul este foarte bine ambalat,asa incat pe timpul transportului,bijuteriile alese de voi sunt in siguranta.In cutia de carton personalizata Soufeel,gasiti un plic cu bule in care se afla cutiuta de poveste si o punguta pentru cadou,in cazul in care doriti sa oferiti bijuteria cadou.




       Cutiuta propriu-zisa este din carton, alba,personalizata si aceasta cu logo-ul Soufeel,si are pe capac o fundita din saten bleu.Inauntru este captusita cu catifea neagra.Aici gasiti bratara si charm-urile,ce urmeaza a fi asamblate de voi,fiecare ambalata individual in cate o punguta inscriptionate fiecare cu codul bijuteriei,si mai gasiti in cutie un patratel dintr-un material special personalizat si acesta,cu care puteti curata bijuteriile.





       Eu am ales bratara fexibila de 19 cm(masurati circumferinta incheieturii si mai adaugati 1,5 cm),trebuie sa fie putin mai larguta pentru a putea adauga charmurile.Are un sistem de inchidere clips foarte sigur,dupa mine nu cred ca este nevoie de lant de siguranta.





      Charmurile alese de mine ma reprezinta cu siguranta.Prima a fost  valiza rosie,care are niste detalii superbe pe ea.Eu si sotul meu suntem mai plimbareti de fel.



Acesta este motivul pentru care am ales si cel de-al doile charm  calatorie in jurul lumii.




Cel de-al treilea charm cu elemente swarovski reprezinta luna in care m-am nascut August.



Apoi am ales o bufnita colorata,doar stiti cat de mult iubesc bufnitele,am o multime de accesorii cu acest simbol.




Nu in ultimul rand am ales o inimioara,care de fapt se desface in doua piese si este absolut superba.O inima o umple pe cealalta,ma reprezinta si acest charm foarte bine.




          Toate piesele sunt din argint 925,realizate cu multa atentie la detalii.



      Sunt foarte multumita de alegerile mele,charmurile arata mult mai bine decat le puteti vedea in poze pe site,si acum ma felicit ca nu am investit in Pandora. Soufeel este intr-adevar o alternativa mult mai ieftina,dar in acelasi timp beneficiati si de produse calitative.
      Aceasta este prima mea poveste Soufeel,sper sa va placa alegerile mele,si imi doresc sa-mi continui povestea cu aceste charmuri minunate.Pe voi ce va tenteaza de pe site?



         Va astept cu drag parerile despre minunata mea bratara.Pentru o perioada de 30 de zile aveti un extra discount de 5% folosind codul meu de reducere Oana 5.




Etichete: , , ,