Mega Mall - Inaugurare Flormar



Hello Beauties,

        Ieri 14 mai,si-a deschis portile Mega Mall,mult asteptatul Mall din Pantelimon.Impreuna cu Teo si Ella,ne-am incumetat sa mergem chiar in prima zi de deschidere.Nu sunt la prima experienta de genul asta,stiam ce ne asteapta.Mall-ul ca si celelalte din Bucuresti in ziua deschiderii nu era inca finalizat.Putin santier....nu strica niciodata :)))).Insa inauntru era ok 90% din magazine erau deschise,asa ca merita sa faceti o vizita.
        Prima vizita am facut-o la noul magazin Flormar,unde fetele inimoase, Georgiana si Ioana,care pun mult suflet in tot ce fac,ne asteptau sa ne rasfete cu arome si culori.Acolo bineinteles ne-am revazut si multe alte bloggerite si ne-am pus pe testat diverse bunatati.





                           Semnaturile cu rujul pe oglinda sunt deja traditie :))))



        Apoi "imbatate" de miresme am plecat in cautarea insulitei Golden Rose unde Gia ne astepta si ea cu alte noutati colorate.



                                                                        sursa foto:https://www.facebook.com/giamakeupblog

             Bineinteles ca am fost rasfatate si cu cadouri.
         Prin alte magazine nu am mai apucat sa intram ca deja se facuse seara,dar asa in viteza am trecut totusi cam peste tot.Eu una dupa prima vizita,as mai astepta putin sa se mai termine lucrarile din fata Mall-ului si apoi as merge din nou.Daca puteti trece peste acest aspect si nu va deranjeaza,chiar merita sa faceti o vizita.
        Daca deja ati fost va astept cu pareri si comentarii.Va pup si maine va asteptam pe bloguri cu ultima tema din colaborare.





Etichete: , , ,