NOTD-Laura Clauvi #4



Hello Beauties,

Astazi revin cu postarile din seria Laura Clauvi,pentru ca nu am terminat cu frumoasele mele oje,primite de la ei.
De aceasta data am ales un verde mat superb,Soft Green-Nr 1 din colectia de lacuri mate,pe care il puteti gasi aici,la pretul de 14,5 Ron.
Am realizat o manichiura foarte simpla si usor de realizat.Pe doua unghii am aplicat o baza alba si water decals-nu stiu sa va spun ce model de decals este pentru ca l-am primit de la prietena mea Andreea,si nu avea numar pe el,si il tot mutam de colo-colo,iar acum ma felicit ca am ales sa-l folosesc la aceasta manichiura.Decals-urile le-am sigilat cu un Gel Top-Coat,iar peste oja mata nu am aplicat nici un Top-Coat.


Lacul Soft Green,este un lac cu finish mat, cu o acoperire buna din doua straturi,uscare destul de rapida,chiar nu a trebuit sa astept prea mult,si asta a fost pe placul meu.Sticluta are 11 ml si este prevazuta cu pensula normala.
Descrierea producatorului:
Paleta de 86 culori ale lacului de unghii Laura Clauvi, disponibil intr-o multitudine de texturi, te ajuta sa iti creezi propriul stil: de la chic la extravagant, de la elegant la office, de la clasic la modern. Lacul de unghii asigura o acoperire 100% si rezistenta in timp. Accepta provocarea Laura Clauvi de a fi creativa! 


Aceasta oja ati vazut-o prezentata de mine si in aceasta selectie cu oje de primavara.



Pentru a fi la curent cu noutatile oferite de acest brand dati un LIKE pe pagina de facebook aici.
Sper sa va placa manichiura mea inflorata,va pup va doresc o saptamana minunata si va astept cu drag comentariile.





Etichete: , , , , , , ,