Essence Gel-Serendipity





Hello Beauties,

      Astazi vin cu un review la un produs nou lansat de Essence. Sistemul Gel Nail Polish, care nu necesita uscare cu lampa, format din trei produse, baza, oja si top coat-ul.




      Modul de utilizare este unul obisnuit, se aplica baza si se lasa sa se usuce complet, pasul doi se aplica oja care se lasa la fel sa se usuce complet, apoi aplicam top coat-ul gel si manichiura este gata. Se indeparteaza simplu ca orice fel de oja cu un dizolvant obisnuit.




      Baza se usuca putin cam greu, va trebuie putintica rabdare, dar merita, oja este pastoasa are o acoperire foarte buna, nu stiu daca toate culorile sunt la fel, eu am ales un lila-gri (prafuit) 37 Serendipity, sticluta are pensula lata si o aplicare minunata, este nevoie de un singur strat(in cazul ojei mele), se usuca relativ repede, apoi pentru un aspect perfect finisat aplicati topcoat-ul, care are si el o uscare relativ buna si gata manichiura minunata. Despre rezistenta, pot sa va spun ca am pastrat-o 5 zile si era intacta.
      Pe 1001 Cosmetice gasiti lacurile Essence intr-o paleta larga de culori.




     Sistemul Gel Nail Polish are o bila alba de la mine. Urmeaza sa-mi mai achizitionez si alte culori pentru ca imi place tare.



      Asa cum ma stiti, o impatimita a stamping-ului nu puteam lasa manichiura simpla asa ca am stampilat niste margarete cu oja Stamp Laura Clauvi de pe placuta BP 46.Vreau sa precizez ca Topcoat-ul s-a comportat foarte bine peste modelul meu stampilat nu l-a intins deloc, asa ca mai are o bila alba.




 Iar aici va prezint pe repede inainte :)))) modelele de pe placuta BP 46.



     Voi l-ati incercat? Eu vi-l recomand cu drag si va astept cu pareri despre manichiura realizata de mine.  
     Ojele le gasiti pe 1001 Cosmetice          impreuna cu multe alte produse minunate.











Etichete: , , , , , , , , ,