Review Stamping Plate BP 34+Spring Buterflys Manicure #1



Hello Beauties,

Incepand din aceasta saptamana vreau sa va arat pe rand placutele mele,printr-un review in imagini,insotite de o manichiura.
Am pregatit  o manichiura de primavara cu oja Flormar cumparata saptamana trecuta la  promotia cu ziarul Jurnalul National, si un review la o placuta BP si anume placuta 34.As vrea incet incet sa vi le pot arata asa pe fiecare in parte,sper sa reusesc sa-mi fac timp pentru asta.



Am folosit baza Evelin 8 in1,oja Flormar #49 si gliterr-ul, primit cadou de la draga mea Andreea, Outdoor Girl,am stampilat fluturasi  de pe placuta BP 43,pe unii i-am colorat cu metoda "Leadlight Technique",apoi am sigilat tot cu Gel TopCoat de la Farmec.




Placutele cred ca multe dintre voi le stiti.Fiecare vine invelita cu un film de protectie deasupra si mai nou fiecare intr-un etui de carton,foarte frumos.Pe spate au lipita alta protectie anti-alunecare pe care este inscriptionat site-ul Born Pretty.Pe placuta pe care v-o prezint eu azi,sunt 7 modele cu fluturasi si unul floral,de diverse forme si marimi.Asa veti gasii pe toate placutele,o diversitate de modele din care sigur aveti ce alege.Va las mai jos poze cu fiecare model.Toate se transfera foarte bine pe stampila apoi pe unghie,eu sunt multumita 100% de ele.








Va pup si imi doresc ca si voi sa vina primavara mai repede.Daca v-au placut review-ul si manichiura mea va astept impresiile.





Etichete: , , , , , , , , , , , , ,