NOTD - Laura Clauvi #3



Hello Beauties,

Astazi in seria menichiurilor  Laura Clauvi vreau sa va aduc aminte de ojele Magnetice care au fost foarte la moda acum ceva vreme. Oja pe care eu v-o prezint mi-a placut foarte tare,avand in vedere experientele avute cu alte oje incercate mai demult,la care magnetul nu functiona foarte bine.



Oja mea este Magnetic Pink,are o culoare...pe care nu stiu cum s-o numesc :)))),Marsala....Mov....va las pe voi sa decideti si are niste particule mici sclipicioase burgundy....zic eu.La aplicare este mai apoasa,necesita doua straturi,pentru o acoperire buna,iar apoi imediat se apropie de unghie,magnetul cu care oja vine insotita,si se tine cateva secunde deasupra unghiei.Pe celelalte doua unghii am aplicat-o peste o baza neagra,se vede minunat si asa.

Descrierea producatorului:
Prin compozitia unica cu particule metalice, lacul de unghii Magnetic iti ofera o nota de originalitate si eleganta. Necesita o singura aplicare, apoi apropii magnetul de unghie pentru a crea modelul pe care il doresti, obtinand astfel un efect surprinzator si de durata.




 Am facut poze cu blitz,fara si in lumina directa a soarelui pentru a putea surprinde particulele din aceasta oja pe care o gasiti aici la pretul de 29 Ron.
Si am mai facut o manichiura de St. Patrick cu o oja Stamp verde nr 7-Backyard si Glitter-ul Magic Glitter,va las doua colaje si cu aceasta mani.






V-au placut ojele Magnetice?Ati folosit?
Pentru a fi la curent cu noutatile oferite de acest brand dati un LIKE pe pagina de facebook aici.

Va pup,va doresc o saptamana minunata si va astept cu drag comentariile.





Etichete: , ,