NOTD-Laura Clauvi #1



Hello Beauties,

Acum cateva zile am primit de la Laura Clauvi cateva oje si le multumesc foarte mult.Pe rand vi le voi arata pe fiecare in diverse combinatii,in manichiuri minunate.

Laura Clauvi este un brand nou, dar ambițios în domeniul cosmeticelor, prezent acum și pe piața din România. Este un brand ambițios deoarece s-a născut în Franța, în mijlocul unei concurențe acerbe unde calitatea face diferența.
După mai bine de 12 ani, gama de produse cosmetice Laura Clauvi este bine cunoscută și apreciată în țările din vestul Europei datorită calității produselor și prețului accesibil.
Cosmeticele din gama Laura Clauvi sunt produse în Franţa, Germania şi Italia pentru o calitate  superioară.
Laura Clauvi Cosmetics a devenit din anul 2013 unic distribuitor în România, Bulgaria şi Moldova al produselor cosmetice Laura Clauvi, iar misiunea acestui brand este aceea de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de a folosi produse cosmetice la standarde franţuzeşti cu un efort financiar redus.

Ojele le gasiti pe site impartite pe colectii,in functie de textura,ele ofera o paleta larga de culori si efecte uimitoare.Bineinteles impreuna cu aceste oje minunate pe site gasiti si multe alte cosmetice.

Eu astazi va arat Lacurile de unghii cu uscare rapida STAMP, nr 1 Canary Island si nr 12 Deep Purple,pe care le gasiti aici si aici,la pretul de 19 Ron.
Am pregatit o manichiura in care am folosit cele doua oje ca baza si pentru stamping le-am folosit tot pe ele.


Descrierea producatorului:
Culorile ultra pigmentate si formula densa ale lacului de unghii STAMP pot fi utilizate atat pentru o manichiura clasica, cat si pentru pictura pe unghii, oferind o acoperire perfecta si de durata.Datorita texturii, se usuca rapid si oferta o acoperire uniforma.  




Exact asa cum scrie si in descriere,oja poate fi folosita si pentru manichiura clasica si pentru stamping in cazul meu.Are o acoperire mare,este nevoie de un singur strat pentru acoperire(la cea galbena a fost nevoie de doua straturi),si o rezistenta mare.Manichiura mea dupa 6 zile era impecabila(imi pare rau ca nu am fotografiat-o si inainte de stergere).



Am aplicat modele de pe placuta Sugar Bubbles SB 018.Am sigilat totul cu Insta dri-Sally Hansen.

 Lumina naturala.
Lumina artificiala.


Sper sa va placa acest model elegant si stati pe-aproape ca urmeaza multe manichiuri cu aceste oje minunate.Va pup,va doresc o saptamana excelenta si va astept cu drag comentariile.



Etichete: , , , , , , ,