Review Miss Sporty-Morning Baby-Matte-BB Cream+Nail Polish Remover Wipes



Hello Beauties,

Astazi vreau sa va arat doua produse,pe care le-am avut cu mine in vacanta. Primul este super potrivit pentru un machiaj foarte light,pe care sa-l poti purta in vacanta,la munte,pe partie....sau mai stiu eu unde va petreceti vacantele...si nu vreti sa aveti un machiaj foarte incarcat.
Sunt sigura ca multe dintre voi l-ati incercat,cum si eu de altfel am incercat multe tipuri de BB Cream,dar si aceasta mi-a placut tare mult.



Prezentare producator:


2 produse intr-unul singur!
Se poate folosi singur pentru un look fresh natural pentru toata ziua, sau ca si baza pentru fondul de ten pentru un look de seara de exceptie!
Morning Baby BB Cream Matte!
Un tub practic… cu elemente de design deosebite pentru a face diferenta.

5 ACTIUNI INTR-UN PRODUS:
Si cireasa de pe tort: are un miros foarte placut.

Produsul este prezentat intr-un tub mititel de 30 de ml pe care il puteti lua cu voi in trusa de cosmetice pregatita de vacanta, fara sa ocupe loc mult.
Are o acoperire mica spre medie,dar o rezistenta destul de mare daca il setati si usor cu o pudra,o textura lejera,dar produsul nu este foarte emolient.



 Recomand BB cream-ul Miss Sporty daca doriti o usoara uniformizare a pielii (nu si daca aveti nevoie de o acoperire mai mare),  e foarte accesibil ca pret (aproximativ 15 lei) si arata natural pe ten, conferind tenului o textura mata si naturala.Este foarte purtabil si lejer pe ten.
Eu dupa cum ati vazut am ales #002 Medium,mi s-a parut mai potrivit pentru tenul meu.



Al doilea este un servetel pentru indepartat lacul de unghii fara acetona.La fel si pe acesta il puteti lua lejer in trusa voastra de cosmetice chiar si cand calatoriti cu avionul intr-un bagaj de mana(sticlutele cu acetona nefiind permise).Un singur servetel va ajunge pentru 10 unghii.Este parfumat foarte frumos,nu miroase a acetona si este impregnat cu un ulei si nu va usuca unghiile si cuticulele.


Acestea sunt cumparate de la Hello Free Z One si toata cutia cu 10 bucati a costat 6 Ron.Vi le recomand cu drag.




Le-ati incercat? V-au placut? Va astept cu drag parerile si comentariile.



Etichete: , , , , , ,