Review-Argan Elixir-Eveline




Hello Beauties,

Am vazut ca ati fost interesate de Tratamentul cu Argan de la Eveline,asa ca astazi va spun cateva cuvinte despre el.




Ulei de Cuticule - ARGAN ELIXIR de la Eveline Cosmetics - Tratament 8 in 1 Regenerare Intensiva pentru Cuticule si Unghii
Acest Ulei de Cuticule din Argan este si un Tratament 8 in 1 pentru cuticule cat si pentru unghii.
Este o solutie concentrata care revitalizeaza cuticulele si unghiile imbogatit cu ulei de argan.
Tratamentul 8 in 1 Ulei de Cuticule de la Eveline Cosmetics este o combinatie unica de ARGAN PUR, AVOCADO si ULEI DE MIGDALE, dezvoltat in mod special pentru regenerarea cuticulelor si tratarea unghiilor.
Avantajul este unul remarcabil, unghiile dobandind in urma folosirii lui o stralucire deosebita, o netezime a suprafetelor de exceptie, o rezistenta mult mai mare a unghiilor la daune iar efectul asupra cuticulelor este de hidratare. Unghiile primesc o elasticitate mai buna si implicit o rezistenta mai mare la rupere cat si o sanatate pe toata suprafata ei, in timp unghiile nu se mai crapa nici nu se mai despica.
Tratamentul trateaza, combate si previne 8 simptome ale unghiilor deteriorate:
1. Hraneste Unghiile
2. Netezeste Unghiile
3. Hidrateaza Unghiile
4. Confera Stralucire
5. Confera Elasticitate
6. Dispare Fragilitatea
7. Previne Despicarea
8. Ofera o  mare Protectie




Va ofera elasticitate si hidratare intr-un cuvant.Dar....dupa 30 minute de la aplicare tratamentul nu era absorbit....fiind totusi un ulei.Hidrateaza foarte bine,are un miros placut,nu lasa pete si nu este gras.Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa fie aplicat noaptea si lasat asa pana dimineata.Este un tratament de durata 7-10 zile spune producatorul.




Eu care am oja pe unghii mai mereu,l-am folosit in  doua weekend-uri,cate trei zile la rand.



Concluzia este ca merita si acest tratament,daca aveti probleme cu unghii casante,uscate,ingalbenite.Doar incercandu-l va veti da seama daca vi se potriveste sau nu.Eu totusi raman fidela celuilalt tratament pe care il vedeti in toate postarile mele cu unghiute.

Va pup si totusi daca il foloseste cineva astept pareri.Cat de curand vi-l ofer intr-un Giveaway.








http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: , ,