Marsala-NOTD-Negative Space Manicure



Marsala

Pantone, compania celebra poate in primul rand pentru ca anunta culoarea anului, a stabilit ce nuanta va fi hitul anului viitor.
E vorba de ... Marsala. Daca va intrebati ce este Marsala, descrierea facuta este "robusta in mod natural, pamantie, asemanatoare vinului rosu".
Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului de Culori Pantone a mai precizat ca aceasta culoare va "imbogati mintea, trupul si sufletul".
Culoarea este asteptata sa se reflecte in toate trendurile din 2015, atat in privinta decoratiunilor interioare cat si in moda.

Marsala defineşte culorile naturii, în special toamna, însă contrastează perfect cu albul imaculat al zăpezii şi cu soarele arzător al verii, unde materialele vaporoase pun în evidenţă perfecţiunea acestei culori.

De asemenea, rochiile în această nuanţă sunt potrivite evenimentelor de tip cocktail sau la petreceri cu fast. Dacă preferi să nu ieşi foarte mult în evidenţă, adoptă accesorii în această nuanţă-vedetă, cum ar fi brăţările late, cerceii sau pantofii cu toc cui, sau vopseşte-ţi unghiile cu ojă în această culoare.

Cea mai potrivită combinaţie cromatică este cea cu nuanţele nisipoase, dar la fel de bun gust pot fi asocierile cu cu auriu, nude, gri sau turcoaz.
                                                                                  sursa: http://www.csid.ro/


Am cautat si eu prin colectia mea de oje si am gasit o nuanta superba de Marsala, de la Golden Rose Rich Color #105,cu care am pregatit o manichiura eleganta,negative space


Am folosit baza Eveline 8in1,oja Rich Color #105-Golden Rose,accesorii de la BPS-Franch Stripe(le gasiti aici) si Studs (le gasiti aici),apoi am sigilat totul cu un strat de Gel Look TopCoat tot de la Golden Rose.


Sper sa va placa prima mea manichiura din 2015 si sa purtati culoarea anului cat mai des.
Incepand de sambata va asteptam cu o noua colaborare.Cateva Bloggerite din grupul TPA am pus la cale un nou Challenge,care speram sa fie pe placul vostru.
Va pup si va citesc cu drag comentariile.

Pentru comenzi de pe Bornprettystore puteti folosi codul meu pentru o reducere de 10%.

Etichete: , , , , , , , , , ,