Carti de vizita pentru bloggeri


Hello Beauties, 

Am intrat si eu in randul lumii.....ca sa zic asa.De ceva vreme am tot vazut prin blogosfera proiectul initiat de Aniela Deby impreuna cu Tipo Media,"Carti de vizita pentru bloggeri".Asa ca am contactat-o si eu pe Aniela,am stabilit toate datele,mi-am ales modelul de carte de vizita,care am crezut eu ca  ma reprezinta,de pe site,dintr-o multitudine de modele,apoi am asteptat cumintica sa le primesc acasa.Tot procedeul este gratuit,chiar si livrarea acasa prin curier.


Merg pe la diverse evenimente si cunosc oameni noi si asa ii sta frumos unui blogger sa ofere o carte de vizita, nu sa-si lase datele pe o bucatica de hartie.Sper ca sunteti de acord cu mine.....daaa????


Daca doriti carti de vizita de lux http://www.luxurycards.ro/,va ofera o multitudine de modele care mai de care mai elegante. LuxuryCards.ro a fost creat cu unicul scop de a produce cele mai luxoase si extravagante carti de vizita. Va pun la dispozitie o gama larga de finisaje si cartoane premium care impreuna cu serviciul de grafica vor produce cele mai deosebite carti de vizita pentru dumneavoastra.
Tot pe acest site gasiti oferta de carti de vizita folio. 
 In general folosit pe cartoane mate, colorate in masa – folio presupune aplicarea unei folii metalice (auriu, argintiu, rosu, albastru, verde, negru etc.) pe cartoane speciale.
Se poate aplica folio pe orice elementele ale designului – logo si text – conditia generala fiind ca grafica sa fie vectoriala.        Aceste modele le puteti gasi pe acest site http://www.luxurycards.ro/carti-de-vizita/folio.html

Multumesc tare mult Aniela Deby si Tipo Media ca mi-au oferit ocazia sa particip la aceasta campanie.



Va pup si va astept parerile despre cartile mele de vizita(dupa ce le-am comandat am vazut ca am acelasi design cu al Andrei )


http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: ,