NOTD-Christmas Mani


Hello Beauties,

Cum ati petrecut de Craciun? V-a adus Mosul ce va doreati? Eu cred ca da.Am vazut pe la voi poze cu tot felul de cadouri frumoase.
Dupa ce am tot petrecut,sa mai facem si niste unghiute zic.Am ramas in atmosfera de Craciun si am facut niste unghiute colorate exact ca si bradutul nostru,verde-rosu-auriu.
Si pentru asta am ales setul China Glaze-Seasonal Sparkles,cumparat de pe Beauty In The Bottle,de unde am primit  cadou si mini-tratamentul Nail Envy-O.P.I.,si le multumesc tare mult.
Setul acesta mi se pare perfect pentru o manichiura de Craciun,chiar si asa simplu,doar culorile aplicate in diverse combinatii si este o manichiura superba.


Pentru acesta manichiura am folosit tratamentul Nail Envy-O.P.I.,pe cele trei unghiute pe care am aplicat Glitter-ul,am aplicat peste tratament baza PellOff-Miss Sporty,apoi ojele China Glaze rosu-Poinsettia,verde-Holly Day si glitter Twinkle Lights, placuta Sugar Bubbles SBS  01, oja Flormar Mirror MR 03-aurie pentru stampilat, iar la sfarsit am aplicat Farmec Gel TopCoat pentru a sigila modelele.




Sper sa va placa manichiura mea festiva si nu uitati ca miercuri va astept cu ultima manichiura din colaborare si totodata si ultima din acest an.
Pana atunci sa aveti zile frumoase si sa nu va inzapeziti prea tare.






Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,