NOTD-Moyra Holo



Hello Beauties,

Am terminat cu Halloween-ul......dar eu totusi mai am sa va arat doua manichiuri promise,pe care le-am realizat pentru concursurile organizate de Andrea si Gabriela.

Dar inainte vreau sa va mai arat o alta manichiura realizata cu o oja Moyra si o oja Marionnaud.



Am folosit baza-tratament Evelin,oja Moyra Holographic #253,oja Marionnaud Vert effronte #07a, placuta Konad Square Image Plate 01,pentru stampilat am folosit tot ojele de baza,iar la final am sigilat modelele cu Gel Look Top Coat.



Aceasta este manichiura Match Outfit realizata pentru concursul organizat de Andrea,am ales tot o tema de Halloween,recreata dupa un tricou,sper sa fi reusit.Am folosit oja Golden Rose Color Expert 53(si tricoul este mai roz decat se vede in poza-de aceea am folosit un roz mai intens), placutele Cheeky Jumbo Plate 7-Home Sweet Home si 3-European Romance, Bundle Monster BM13,Konad M28,Winstonia W116 si no name B89.



Iar aceasta este manichiura de Halloween realizata pentru concursul organizat de Gabriela si pe care deja ati vazut-o pe blogul ei.Am folosit oja Farmec Baked Apple si placutele Winstonia W116 si W102.



Va pup si va astept sambata viitoare cu urmatoarea manichiura din colaborare.


http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: , , , , , , , , ,