Autumn and Winter Holidays Challenge-5.It's Turkey TimeHello Beauties,

Astazi avem manichiuri de ThanksGiving.Sa iasa curcaniiiiiiii la defilare :)))).Cu aceasta manichiura se termina sarbatorile de toamna si se termina si seria manichiurilor noastre de toamna si dam  drumul manichiurilor de iarna,in colaborarea noastra.


Produse folosite pentru aceasta manichiura:baza tratament Evelin 8in1,ojele Catrice L'Afrique c'est chic C05 L'Orange,Catrice Rouge, Bien Sur ,pentru decals-uri am folosit China Glaze 653Solar Power,China Glaze 1224 Goldie But Goodie,China Glaze 1122 Foie Gras,Rimmel London 858 In The Poppy Pink,oja neagra pentru stampile Konad,Placuta Winstonia W119 si Farmec Gel Top Coat pentru a sigila modelele.


Aici va las un colaj cu un mic tutorial cu Decals-urile.Mie imi place sarbatoarea asta,e o sarbatoare de familie,asemanatoare cu Craciunul si chiar e frumoasa.Nu o sarbatoresc dar chiar imi place.


Sa vedem ce curcani frumosi au desenat si fetele azi.

  1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
  2. Gabriela - http://gabrielleboutique.blogspot.ro/
  3. TEO - http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
  4. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  5. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  6. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/

Va pup si doresc un weekend prelungit.....relaxant.Va astept pe 1 decembrie cu o colaborare propusa de Misshappyandhernails cu o manichiura patriotica :))))).Si nu uitati de concurs.

http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: , , , , , , , , , , , ,