Autumn and Winter Holidays Challenge-3.Grapes Picking


Hello Beauties,

Fetelor daca vreti sa va distrati putin,sa va spun ce manichiura faceam eu azi noapte la ora 12......Autumn Tree....evident pentru astazi....si cand m-am apucat sa scriu postarea......heheheee ce sa vezi????? Trebuia sa fac Grapes Picking :))). Sunt bine de tot :)))).Am avut o saptamana cam agitata si de la asta mi se trage :)))).
Asa ca azi de dimiiii repede poze si repede alta mani :))).....asa e la batranete :)))
Deci astazi  sa mergem la cules de struguri zic :))))"Grapes Picking".Si daca tot i-am cules sa bem si un pahar de vinut.Am folosit la acesta manichiura baza tratament Evelin 8in1,oja Sally Hansen Good to Grape#409,primita cadou de ziua mea de la prietena mea Andreea,oja China Glaze Dandy Lyin' Around,pentru stampilat am folosit oje Konad si oje Flormar din gama Wild CW103 si CW106,placutele Konad M55 si Cheeky Jumbo Plate 3 European Romance si pentru a sigila modelele am folosit Gel TopCoat de la Golden Rose.
Sa vedem ce idei au avut fetele participante la colaborare,care sper ca au facut manichiura potrivita pentru tema saptamanii :)))).
 1. Oana -http://unghiutele.blogspot.ro/
 2. Gabriela - http://gabrielleboutique.blogspot.ro/
 3. Ana Maria - http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/
 4. Iulia - http://iuliafairynails.blogspot.be/
 5. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
 6. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
 7. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
 8. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
 9. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro/
 10. TEO - http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
 11. Kinga - http://polish-blue-my-mind.blogspot.ro/
Sper ca v-a placut astazi ca am mers la cules de struguri.Va pup si va astept saptamana viitoare cu o postare despre noua colectie Pin-Up de la Flormar.
http://coltisorderai.blogspot.ro