Think Pink Challenge


Buna fetelor,

Dupa cum stiti  luna Octombrie este luna Roz. Ziua de 01.10.2014 este ziua mondiala de lupta impotriva cancerului la san.
In fiecare an in aceasta zi cladiri reprezentative din toata lumea sunt iluminate in roz, pentru a le reaminti femeilor ca, prin informare, preventie si control medical anual, cancerul  la san poate fi invins. 
Un control medical la san o data pe an va poate salva viata.
Asa cum v-am spus inca de ieri in finalul postari  mele, astazi revin cu o manichiura care face parte dintr-o  colaborare pe aceasta tema.
Eu am facut manichiuri Roz si anul trecut in fiecare saptamana din luna Octombrie, iar anul acesta ne-am adunat cateva bloggerite/vloggerite,din doua grupuri de pe FB si vom avea fiecare cate o interpretare pentru aceasta tema. Aceasta prima manichiura din seria Roz iti este dedicata cu mult drag tie  Andrea, iti doresc multa sanatate si tot binele din lume.Am folosit  baza-tratament Eveline 8in1, oja O.P.I.- Pink Friday, din colectia Nicki Minaj Minis, placutele Winstonia W102 si Konad Square Image Plate 01,oja Konad  pentru stampilat,strasuri si Gel Look Top Coat de la Golden Rose pentru a sigila modelele.Inspiratia mea pentru aceasta manichiura a fost chiar banner-ul acestei colaborari.
Prietena mea Irina a dorit sa participe si ea la aceasta colaborare cu un ornament Hand Made,nu are Blog dar si-a facut recent FanPage , asa ca va voi arata eu ornamentul ei,sper sa va placa,e foarte talentata,si daca doriti o puteti sustine cu un LIKE.Aici aveti linkurile fetelor participante,sa le facem o vizita pe blog si yt sa vedem ce idei au avut pentru aceasta tema.
 1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
 2. Andreea www.dittanail.blogspot.ro
 3. Anca http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
 4. Andra http://andrakat.wordpress.com
 5. Alina - www.venuschic.com
 6. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
 7. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 8. Oana S. - https://www.youtube.com/user/babyduoll/
 9. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/
 10. Teo - http://taitzel-make-up.blogspot.ro
 11. Deea - http://intrendbydeea.wordpress.com/
 12. Deyutzahttp://deyutza87.blogspot.ro/
 13. Gabi - http://paginidezisinoapte.blogspot.com
 14. Ral www.ralumakeup.wordpress.com
 15. Iulia http://iuliabeldean.blogspot.ro
 16. Mihaela http://elasdreams.blogspot.ro/
 17. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro/
 18. Kleo - http://www.beautybykleo.com/
 19. Kinga - http://polish-blue-my-mind.blogspot.ro/

Sper ca a fost pe placul vostru interpretarea mea din aceasta saptamana si va astept in fiecare duminica din luna Octombrie cu o manichiura ROZ.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: , , , , , , , , , , ,