Summer lovin` TAG

Buna fetelor,


Am mai facut pana acum o singura postare de acest gen si mi-a placut.Acum am primit acest Tag de la Miha Ella, căreia îi mulțumesc că m-a nominalizat! De cand m-am intors din vacanta am tot postat parca vreau sa recuperez timpul pierdut, am fost inca in concediu recunosc si am avut timp asa ca vreau să onorez acest tag. 

1. Un ruj de vară pe care îl iubești?
Nu pot sa zic ca am un ruj de vara special,dar totusi folosesc nuante mai deschise decat in alta perioada.Acum folosesc doua, un Avon Luxe-Runwau Plum si un Flormar-Deluxe Shine Gloss D 32.


2. O ojă de vară pe care o iubești?
Heheeeeee greeeeea intrebare.....pentru mine :)))).Dupa cum stiti imi schimb unghiutele cam de doua ori pe saptamana,iar vara pot sa zic ca folosesc culori mai deschise si mai vesele.Nu am una singura pe care s-o iubesc.....eu le iubesc pe toate cele.....cateva sute...pe care le am :)))).Vara imi place genul asta de manichiura.



3. Un costum de baie pe care îl iubești vara aceasta? 
E aici m-ai incuiat.Eu nu merg la mare asa ca stau prost la capitolul costume de baie.Am doua cumparate acum cativa ani pe care le iau cu mine in vacanta in ideea ca mai gasesc cate o piscina pe acolo pe unde ma duc.


4. Frappuccino-ul preferat de la Starbucks? 
Daaaa intrebarea asta e pentru mine intr-adevar sunt FAN Starbucks,favoritul meu este mocha cookie crumble,care din pacate se gaseste doar in editie limitata,iar atunci cand nu-l gasesc beau chocolate cream cu un shot de espresso,sau mocha frappucino.



5. Autobronzantul preferat?
Nu folosesc,am avut odata o tentativa....esuata si m-am lecuit.Chiar nu-mi plac.


6. Cântecul preferat în această vară?
Nu am o melodie preferata .......in vara asta.

7. Accesoriul de vară preferat?
Ceasul meu alb pe care il iubesc tare.L-am primit cadou la achizitionarea unor creme Skincode,si o multitudine de bratari pe care le tot schimb.





8. Parfumul/aroma preferată de vară?
Mmmdaa parfumul meu preferat si anume Givenchy summer cocktail,tocmai s-a terminat de ceva timp.Acum folosesc un Nina Ricci love in paris si un Orlane cu miros de lime(si inca vreo sapte-opt dar sunt mai de iarna).Imi plac parfumurile fresh-fructate.



9. O carte de vară pe care o iubești?
Carti de vara??? nu stiam ca exista :)))),nu le aleg in functie de anotimp.

10. Ce îți dorești cel mai mult să faci vara aceasta?
Ce am dorit sa fac cel mai mult s-a implinit .Mi-am petrecut o vacanta superba la Paris.

Acestea au fost intrebarile Miha Ellei,mi-a facut placere sa raspund la ele.Dau si eu tag mai departe catorva fete: AndreeaMadaAndra,Madalina,si Teo ,cine doreste sa-l mai preia, va rog sa-l preluati cu drag.


Va pup cu drag si va astept comentariile.

Etichete: