Alphabet nail art challenge - Letter Q


Buna fetelor,

In saptamana care tocmai se incheie nu am avut energia necesara sa postez si sa fac absolut nimic.Am fost obosita peste masura si-mi pare rau ca nu am putut sa fac ceea ce-mi place.Sper ca acest weekend sa ma ajute sa-mi revin si sa-mi recapat energia necesara pentru saptamana urmatoare.
Saptamana aceasta avem in colaborarea noastra litera "Q" - Queen of Hearts pentru mine.Produse folosite baza-tratament Eveline 8in1, oja Flormar #400 si Rimmel London #858 In The Poppy Pink ,oje Konad pentru stampilat,placutele Konad M48 ,Winstonia W102,Bundle Monster BM02,BM19 si de la Farmec Gel TopCoat  pentru a sigila modelele.
Aceasta mi-a fost inspiratia.Sper sa va placa interpretarea mea din aceasta saptamana si nu uitati sa treceti si pe la fetele care au participat la colaborare.

  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  2. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  4. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
  5. Teo - http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
  6. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
  7. Andra- http://andrakat.wordpress.com
  8. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  9. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro

Cred ca ati observat ca Blogul meu are  hainute noi.Multumesc  mult Andrea Manases pentru ajutor.Mi-a creat 4 headeruri personalizate ,cadou de ziua mea,pentru blogul meu,pe care in timp le voi folosi cu siguranta pe toate. Imi plac toate foarte mult.Sper sa va placa si voua.Acesta mi-e  cel mai drag.Te pup Andrea si iti multumesc inca odata <3.

Va pup si va doresc un weekend linistit si odihnitor.

Etichete: , , , , , , , , , ,