NOTD Summer Nails Mani&Pedi


Hello Girls,

Daca tot sunt in vacanta vreau sa profit de timpul liber si sa fac ce-mi place ....adica unghiute de tot felul.Am mai facut si cateva modele pentru colaborare,dar astazi vreau sa va arat niste unghiute vesele si colorate de vara.

Acum ceva timp,va aratam ojele-papusele trimise de prietena mea Andreea, oje pe care abea asteptam sa le folosesc,si iata ca a venit si timpul lor.



Aseara mi-am facut si pedichiura si putin Spa cu o masca de picioare cu Ulei de Macadamia.Dupa ce am terminat pedichiura am stat cu aceste sosetele timp de 20 de minute,am simtit o senzatie de racoare,m-am simtit foarte bine cu ele,apoi le-am scos m-am spalat  de surplusul de crema care ramasese pe picioare si sper sa fie ok ca si hidratare macar pentru o saptamana.

Apoi ca sa ma bucur complet de aceste coloraciuni :))))) am facut si o mani stamping-gradient,folosind toate culorile,nu inainte de a folosi noul tratament achizionat, 8in1 de la Eveline,pe care l-am folosit doar 3 zile,este un record pentru mine sa stau fara oja pe unghiute.

Aici aveti un mic tutorial cu manichiura mea,realizata cu tehnica buretelului,pentru stamping am folosit oja Mirror MR01,placuta European Romance-Cheeky,iar pentru a sigila modelele,Gel TopCoat de la Farmec.



Sper sa va placa unghiutele mele colorate de vara.

Va pup cu drag,pana sambata la colaborare va doresc zile racoroase.





Etichete: , , , ,