Review produse Flormar Colectia Reborn + Machiaj


Buna fete dragi,


Asa cum poate ati vazut pe FB acum ceva vreme am primit din partea Flormar un Goodie Bag cu noile produse din gama Reborn si nu numai.

sursa foto :https://www.facebook.com/FlormarCosmeticsRomania
Asa cum am promis dupa ce le-am testat si folosit o vreme revin cu un review  la aceste produse si cu un machiaj facut de Adriana Dorobantu –Make-up Artist la Flormar.
Va rog sa nu fiti prea dure cu mine :))),eu deobicei postez unghiute.Este prima oara cand fac o postare de genul acesta si prima oara cand cineva imi face un machiaj profesional .

Mi-a pregatit tenul cu Illuminating Primer o baza de machiaj  care ar trebuii să fie folosită de fiecare dată înainte de aplicarea celorlalte produse cosmetice. De foarte multe ori, acest lucru este neglijat. Baza de machiaj este prima etapă, indispensabilă pentru un machiaj impecabil - acesta pregăteşte tenul şi il protejază de factorii externi. Datorită extractelor naturale, calmează pielea şi regerenează porii!

sursa foto :https://www.facebook.com/FlormarCosmeticsRomania

Apoi a aplicat noul fond de ten Fusion Power Foundation-Serum din gama reborn:-este practic este un elixir ajuta la hidratarea elasticitatea si fermitatea tenului,protejeaza impotriva factoriilor externi,este un fond de ten care se adreseaza tuturor varstelor,contine infuzie de vegetale si derivate si asigura stimularea formarii colagenului,hidrateaza, are protectie solara SPF 20, propietati antioxidante,protejeaza epiderma impotriva degradarii.Are o acoperire medie,o constitutie fluida,este prevazut cu o pipeta pentru a usura dozarea si nu contine parabeni.
Cel pe care l-am primit si l-am folosit este in nuanta SF 01 si il gasiti la pretul de 58 Ron-30 ml



A corectat imperfectiunile cu Full Coverage Concealer- contine ulei de jojoba-controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si regenereaza celulele.Minimizeaza imperfectiunile,acoperind total si perfect cearcanele,ridurile efectul este de ochi odihniti.Acoperire maxima pentru persoanele mai in varsta care au riduri si nu numai.
 Il gasiti la pretul de 21 Ron.

Peste fondul de ten pentru a ilumina zonele dorite(zona “T”,pometi,decolteu etc,) a aplicat Double Radiance Primer Hightlighter tot din gama Reborn- este un primer cu dubla actiune SPF 10,confera rezistenta machiajului.Aplicarea se face peste un fond de ten sau singur pentru a ilumina zonele dorite.Contine Extracte de Alge Hawaiene,Guarana,Matte si Ceai verde,ingrediente 100% naturale care au o concentratie foarte mare de coffeina ce stimuleaza circulatia,ajuta la incetinirea procesului de imbatranire,ajuta la regenerarea celulara,lasa pielea supla si matasoasa si asigura o hidratare optima.Are o textura matasoasa si cremoasa,nu incarca tenul si nu modifica culoarea pielii.
Cel pe care l-am primit si eu este in nuanta Champagne(beige-auriu) si il gasiti la pretul de 58 Ron-30ml.


Apoi a setat cu pudra Deluxe Multi Effect Powder - care ofera tenului luminozitate naturala,pentru toate tipurile de ten,se mentine pe ten intreaga zi.Disponibila in trei nuante si poate fi folosita atat ca pudra blush illuminator cat si ca fard de pleoape.
-Este o pudra cu un efect foarte natural,textura foarte fina si matasoasa-fapt datorat pigmentilor naturali si tehnologiei de micronizare.
-Confera luminozitate naturala-datorita pudrei sferice de ultima generatie.
A folosit pudra in nuanta DM02, pe care mi-am achizitionat-o si eu, si pe  care o gasiti la pretul de 32  Ron.



Sprancenele mi le-a accentuat cu fardul de sprancene  EB 03. Este un fard profesional pentru sprancene cu o textura fina si un inalt grad de pigmentare.Odata aplicat va rezista intreaga zi,fara a schimba nuanta si fara a se sterge de pe piele.Aplicati straturi fine de culoare si estompati.
Il gasiti in mai multe nuante la pretul de 21 Ron.




Ca si fard de ochi a aplicat Pretty Quartet Eyeshadow in nuanta 43
Sunt formate din cate 4 culori,majoritatea in degrade,iar aceasta structura ajuta la formarea mai usoara a smokey eyes-ului.
Ingrediente: Perle de tip cristal,esteri,rasini din silicon,pigmeti si tehnologie micronizata.Fard profesional cu o textura catifelata, intr-o combinatie unica de nuante mate si satinate. Fiecare trusa contine o nuanta in care au fost adaugate perle cristaline pentru un machiaj sofisticat de zi sau de seara . Fardurile Flormar se pot combina pentru a crea culori intermediare si se pot folosi fara baza de machiaj sau peste concealer.
Il gasiti in diverse combinatii la pretul de 24 Ron.


In obraz a aplicat Terracotta Blush –on in nuanta 43
Facuta dintr-o combinatie luxurianta de ingrediente naturale,delicate cu pielea.Acesta lasa pielea radianta si plina de vitalitate.Protezeaja impotriva factorilor externi.Hidrateaza si calmeaza tenul iritat.Se potriveste pentru toate tipurile de ten.Este antiseptic,antiiritant antiinflamator.
Ingrediente:
 Vitamina A,E,F,omega-6,7,9-accelereaza matabolismul celular-confera celulelor energie pentru a se reinoi,hidrateaza tenul si il mentine la nivelul optim;
ulei de jojoba si ulei de macamadia calmeaza iritatiile,hraneste si previne imbatranirea premature;
O gasiti tot in 3 nuante la pretul de 40 Ron.

Pe pleoapa de sus pe linia genelor a aplicat tus negru,apoi Rimmel din colectia Wild

Pe buze a aplicat Deluxe Shine Gloss
Are o textura cu totul speciala si unica,desi este in ambalaj de ruj acesta este un gloss,in consecinta acoperirea este una medie. Hidrateaza buzele si le reface in profunzime,ideal pentru persoanele care au buzele crapate si uscate.
Ingrediente: Ulei de argan-supranumit si aur lichid,acesta este adus din inima Marocului. Contine omega 6 si 9,Vitamina E,unt de Shea si Cacao,esteri,polimeri luciosi.
Cel folosit de Adriana la machiajul meu este D32-pe care l-am primit si eu cu alte produse mai demult,si pe care il gasiti la pretul de 29 Ron.




Pentru celelalte produse o sa revin cu alt review.
Multumesc inca odata Flormar pentru produsele minunate,oferite si Adrianei Dorobantu,pentru machiaj si pentru tot ajutorul acordat in scrierea acestui review.
Va las cu pozele cu machiajul,cu care m-am simtit foarte bine pe ten.














Si cateva poze "lucrate putin" in Photoshop era prea frumos machiajul si nu m-am putut abtine sa nu fac asta.








Etichete: , , ,