Alphabet nail art challenge - Letter A


Buna fetelor,

Incepand din aceasta sambata ,la initiativa  Madalinei de la Misshappyandhernails ,incepem o noua colaborare Alphabet nail art challenge, care initial avea temele stabilite la fiecare litera,apoi am hotarat de comun acord sa facem fiecare ce dorim.Asa ca o sa fie o colaborare foarte frumoasa cu teme diverse,la care eu imi doresc sa nu lipsesc de la nicio tema.
Pentru astazi la litera A am ales sa fac Aztec-Nails,nu am mai facut pana acum asa ceva,si acum noroc cu placutele mele Winstonia,unde gasesc o gramada de desene,pentru multe teme.
Aztec este un termen cuprinzător utilizat pentru a defini mai multe populații precolumbiene mezoamericane din partea centrală a Mexicului de azi. 
Arta aztecă a dezvoltat arta culturilor anterioare (maya, toltecă). În secolul al XIV-lea, aztecii au fondat orașul Tenochtitlan, devenit mai târziuMexico-Tenochtitlan, au construit temple (în formă de piramidă cu trepte), palate împodobite cu statui de proporții uriașe și cu picturi murale.
Ceramica aztecă este variată ca formă și viu colorată. Tehnica acesteia și unele motive ornamentale sunt și azi utilizate în ceramica popular mexicană.
Civilizația aztecă a recunoscut o mitologie politeistă, care cuprindea în convingerile lor religioase mai multe zeități și zei (peste 100) precum și creaturi supranaturale
Cam atat despre Azteci,acum sa va spun cate ceva si despre unghiutele mele. Am ales sa combin doua culori vii de vara,neon,frumoase si vesele.
Iata cum am interpretat aceasta tema pe unghiutele mele....
.....iar aceasta a fost inspiratia mea....


Am folosit baza mea preferata de la Optical Whitener- Flormar,oja Corail Irresistible-Marionnaud,oja Acid Yellow 72-Laura Clauvi,placutele Winstonia 111,112,114 si Top coat-ul meu preferat pentru sigilarea modelelor stampilate Gel Look-Golden Rose.

 Cam asa ceva a iesit.Va rog sa treceti si pe celelalte fete care participa la colaborare,sa vedeti ce modele au realizat si ele.
 1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 2. Andra- http://andrakat.wordpress.com
 3. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro/
 4. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
 5. Kinga - http://polish-blue-my-mind.blogspot.ro/
 6. Andreea- http://www.dittanail.blogspot.ro/
 7. Oana -http://unghiutele.blogspot.ro/
 8. Carla - http://carlasbeautybox.wordpress.com/

 9. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
 10. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 11. Mada- http://nailsbymada.blogspot.ro
 12. Ana's Beauty Blog - http://ana-s-beautyblog.blogspot.ro/
 13. Aby's World - http://abyukina.blogspot.ro
 14. Teo- http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
 15. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
 16. Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
 17. Ana Maria - http://unghiutelemele.blogspot.ro/
 18. Oana - http://wanna-nails.blogspot.com/
Sper sa va placa interpretarea mea pentru litera A,va pup si va doresc o sambata minunata.

Etichete: , , ,